Elektrostrojarska škola Varaždin

Škola za nove tehnologije

Member Area
Naša pedagoginja
PDF Ispis E-mail

pedagoginja2Nevena Šanjek naša je školska  pedagoginja. Njezina soba nalazi se na prvom katu, broj 26 a. Zadaća pedagoginje je poticati našu aktivnost, kreativnost, slobodu izražavanja mišljenja, odgovornost za sebe, povjerenje u svoje sposobnosti  u procesu učenja i rješavanja problema. To znači da nam može pomoći u rješavanju problema vezanih za izostanke, pedagoške mjere, školski neuspjeh (osposobljavanje za samostalan rad i učenje), manjak sigurnosti u sebe i svoje sposobnosti, poticanje  za uključivanjem  u razne aktivnosti, natjecanja i  projekte. Možemo joj se za razgovor obratiti sami, u dogovoru s razrednikom, roditeljem ili predmetnim profesorom. Pedagoginja je za nas ovdje ponedjeljkom, utorkom i petkom od 10.00 do 16.00, a srijedom i četvrtkom od 8.00 do 14.00 sati.

Dragi učenici,
pozdravljam vas na početku nove školske godine  i želim da se dobro osjećate u školi. Posebno pozdravljam učenike prvih razreda i zahvaljujem na povjerenju koje ste nam ukazali upisujući se u ovu školu. Važno je napomenuti da se ne morate bojati; dođite i podijelite svoj problem, zajedno ćemo otkrivati i učiti, pronaći načina za rješavanje problema. Zajedničkom suradnjom nastojat ću vam pokazati da je škola ugodno i zdravo okruženje za međusobno upoznavanje i odrastanje. To znači da sam ovdje zbog vas, da ću uvažavati vaša mišljenja, saslušati vas i dogovarati postupke koji će vas voditi do zacrtanih ciljeva i zadaća. Moja orijentacija u radu s učenicima je da svaki učenik ostvari svoje najviše mogućnosti, razvije osobnu odgovornost, samopouzdanje i vjeru u svoj uspjeh.
Imajte povjerenje u sebe, budite aktivni na nastavi, uključujte se u programe izvanškolskih aktivnosti, pitajte profesore za teškoće koje imate na nastavi, surađujte sa svima koji vam mogu pomoći u savladavanju prepreka. Veselim se vašem uspjehu i napredovanju.

Pričitajte tekst „Kako najbolje učiti“.

Pišite pedagoginji, molim vaše prijedloge i sugestije za daljnju suradnju: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ,

vaša pedagoginja Nevena.

Konvencija UN-a o pravima djeteta.

Kako najbolje učiti
 


Anketa

Kako ste saznali informacije o našoj školi na temelju kojih ste se odlučili upisati?