Rad Elektrostrojarske škole u vrijeme pridržavanja mjera socijalnog distanciranja

U svrhu izbjegavanja direktnog socijalnog kontakta, rad administrativnih službi Elektrostrojarske škole organiziran je na sljedeći način.

Zahtjeve stranke mogu slati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u bilo koje vrijeme.

Zahtjev mora sadržavati ime i prezime te adresu stanovanja podnositelja, predmet zahtjeva (npr. zahtjev za potvrdu o statusu redovitog učenika, zahtjev za izdavanjem duplikata isprave), te kontakt broj telefona odnosno mobitela podnositelja.

Administrativne službe zahtjeve će riješiti putem e-maila, a u slučajevima kad se izričito traži izvornik isprave, poslat će se poštom ili organizirati termin osobnog preuzimanja na ulazu u Elektrostrojarsku školu.

U vrijeme trajanja mjera socijalnog distanciranja nije moguće dogovoriti izravne sastanke sa zaposlenicima Elektrostrojarske škole.

U slučajevima kad stranka ne može koristiti komunikaciju putem e-maila, može nazvati administrativne službe na broj telefona 098/95-98-600 radnim danom od 09:00-11:00 sati i usmeno predati zahtjeve.

Zahtjevi će se u pravilu odrađivati što je moguće prije, a najkasnije u zakonskom roku.

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.